Omenapuun oksat maljakossa ja paperiset perhoset niiden varsilla tervehtivät vieraita kuistilla. Suloiset paperiperhoset voit askarrella myös lasten kanssa virpomisvitsojen koristeiksi. Paperiperhoset voit tehdä kartongista, lahjapaperista tai vaikkapa vanhasta sanomalehdestä ja rautalangasta. 

Leikkaa n.12cm pitkä nuolen mallinen pala ja 10cm pitkä salmiakin mallinen pala (kuvassa). Taittele palaset haitariksi n. 5mm leveiksi taitoksiksi. Nipistä palaset yhteen ja kiinnitä ne rautalangalla toisiinsa. Muotoile raurtalangasta perhosen vartalo. Ripusta leikatun omenapuun oksille, virpomisvitsojen koristeiksi tai pääsiäiskattausta piristämään! 

Lisää ideoita pääsiäisaskarteluun löydät täältä. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram