Herkuttelimme buffetravintolassa, rentouduimme saunassa ja unohdimme arjen kiireet. Yli vuorokauden laivamatka meni yllättävän nopeasti!

Takana rentouttava loma Saksassa ja Finnlinesin laivojen kiireettömyydestä nauttien. Ihastuimme kaikki laivalla matkustamiseen lasten kanssa ja koko yhden vuorokauden pituinen matka Helsingistä Saksaan meni hujauksessa. Tekemistä riitti laivalla paljon buffetissa herkutellen, uiden ja saunoen.

Hytti oli tilava ja televisio ja parisänky iloinen yllätys. Hytistä löytyi myös työpöytä ja suihku. Ikkunalaudalla leikkiessä meni myös pitkä tovi tytöllä ja tylsistymistä varten mukaan pakattu tabletti pysyi melkein koko matkan kiinni merimaisemia ihaillessa. Päästiin myös vierailemaan komentosillalla ja kiikaroimaan itämerta! Tyttö oli haltioissaan. Laivalla maittoi myös uni erittäin hyvin ja saatiin levätä pitkä tovi ennen Saksaan saapumista.

Laivan buffetissa oli monenlaista herkkua. Aamupala, brunssi ja päivällinen olivat todella kattavia ja herkullisia. Ruokaa löytyi kolmesta pitkästä noutopöydästä varmasti jokaiseen makuun. Aikuisille ja lapsille jälkiruokia unohtamatta! Merimaisemia ihaillessa ja herkutellessa taittui matkasta iso tovi.

Herkuttelun lisäksi laivalta löytyi pieni leikkitila, taxfree ja sauna poreammeineen. Sekä pieni kuntosali. Saunan tiloista pääsi kannelle vilvottelemaan, joten uimapuku kannattaa pakata laivalle mukaan! Saunassa käytiinkin monta kertaa ja se oli yksi parhaista ohjelmanumeroista leikkimisen lisäksi.

Levänneenä saavuttiin Travemunden kauniiseen kaupunkiin ja oltiin valmiina tutustumaan Saksaan paremmin autolla. Saksasta löytyy vaikka mitä lapsiperheille suunnattuja kohteita ja ihan Travemunden tuntumassa.

Tällä kertaa meillä oli aikaa vain muutama päivä tutustua Saksaan, joten ei lähdetty pitkälle autokierrokselle. Silti muutamaan päivään mahtui huvipuistossa käyminen, upeassa kylpylässä pulikoiminen herkuttelua unohtamatta. Päästiin myös tutustumaan Lyypekin vanhaan kaupunkiin ja vierailemaan Rerikin kauniilla hiekkarannoilla. Niistä kuvia ja oma juttunsa seuraavaksi! Kiitos Finnlinesille ikimuistoisesta matkasta, näihin kuviin ja tunnelmiin palataan varmasti vielä monet kerrat!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla