Säilötään, kuivataan ja kerätään pihan aarteet talteen.. Ja vähän myös unelmoidaan!

Flunssaisena ja sairaslomalaisena kotisohvalla sitä ehtii monenlaista.. Kuten katsella omaa elämäänsä kiireiden ja kesälomien jälkeen ja punoa taas uusia suunnitelmia tulevaisuutta varten. Pysähtyminen taisi tulla ihan oikeaan kohtaan, kai se kroppa tosiaan osaa kertoa- milloin olisi syytä ottaa vähän hiljaisempaa vauhtia! Ja voi kuinka mukavalle se ihan tavallinen arki tuntuukaan taas sairasteluiden ja pysähtymisen jälkeen. Pihalla on sato kypsynyt ihan huippuunsa ja kovaa vauhtia on koitettu kerätä kaikki yrtit, kukat, marjat, omenat ja sato talteen! Ja tuo omppusato on kyllä ihan ennätysmäinen tänä vuonna!

Aikaisemmin en osannut pitää yhtään syksystä ja kesän katoaminen sai joka vuosi haaveilemaan muuttoa johonkin lämpimään.. Myöhemmin olen alkanut yhtäkkiä huomaamaan, että syksyssähän on vaikka mitä mistä tykätä.. Tervetuoa pimenevät illat kynttilän valossa, villasukat, omenantuoksuinen kuisti ja raikas sammaleinen syysmetsä. Muutos ei taida sittenkään olla niin pahasta aina?

Ainakin niiden unelmien punomiseen ja muutosten tekemiseen tuntuu löytyvän aikaa aina syksyisin.. Muutamassa asuntonäytössä on nimittäin käyty, josko joskus vielä saataisiin remontoida oikein oikein vanha talo! Tiedän- haaveensa kullakin.. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla