Koska ulkona ei ole vielä lunta, tehtiin kotiin pieni lumilyhty helmimassasta. Lumilyhdyn sisällä palaa pieni Led -tuikku. Illan hämärtyessä valo loistaa kauniisti lyhdyn läpi.

Silkki ja Helmimassasta on helppo muovailla lasten kanssa erilaisia esineitä, koruja ja koristeita. Sillä massa on erityisen joustavaa ja kuivuu huoneilmassa kovaksi. Pienimmät esineet kuivuvat jo kahdessa tunnissa, mutta isommilla menee noin vuorokausi koosta riippuen. Tämä lumilyhty tehtiin suoraan led -tuikun ympärille pyörittelemällä palloja. 

Silkki ja helmimassa tarttuu hyvin myös pahvin päälle, joten erilaisia pahvimuotteja voi käyttää massan alla. Lapset ovat tykänneet tehdä kovasti pieniä kuusia pahvimuotin päälle, halutessaan myös pahviin voi tehdä reikiä ennen silkkimassalla päällystämistä ja pahvimuotin sisään laittaa pienen Led -tuikun. 

Värejä silkkimassasta on saatavilla paljon erilaisia, mutta niitä voi sekoittaa myös keskenään. Silkkimassa on kuivuessaan niin kevyttä, että siitä saa hyvin tehtyä kuusenkoristeita, koruja tai vaikkapa magneetteja. Massa ei myöskään tartu pöytäpintaan ja on erityisen helppo ja mukava muovailla. (Silkkimassat saatu Sinelli) 

Täältä, Klik. löydät ohjeen myös pitsiseen piparkakkutaloon. Jos kokeilematta on, miltä silkkimassa tuntuu- suosittelen yrittämään. Ihanan pehmeä ja silkkinen massa muotoutuu käsissä niin helposti muotoon kuin muotoon. Pieni varoituksen sana, silkkimassasta askartelu on aika koukuttavaa..

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla