Sadepäivien saattelemana on leivottu paljon. Näitä jätskihamppareita ei kyllä kestä kauan leipoa, mutta lopputulos on täydellinen! Voin kertoa, että jätskihampparit syötiin kyllä suurella innolla. 

Jättikeksit: (n.20 keksiä)

  • 200 g voita
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 1 dl tummaa siirappia
  • 1 kananmuna
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 150 g suklaarouhetta

Sulata voi. Sekoita sulan voin joukkoon sokeri, siirappi ja kananmuna. Sekoita seos tasaiseksi ja lisää jauhot, suola ja leivinjauhe joukkoon. Lisää puolet suklaarouheesta seokseen ja sekoita taikina hyvin. Pyörittele taikinasta lihapullan kokoisia palloja leivinpaperilla vuoratulle pellille ja muista jättää tilaa ympärille. Koristele vielä keksit suklaahipuilla ja paista uunin keskitasolla 200-asteessa n. 10 minuuttia. 

Nämä hampparit voi täyttää toki kaupan valmiilla jäätelöllä nopeasti, mutta tehtiin tällä kertaa jäätelö itse. Katso resepti Omar -jäätelöönsuolakinuskijäätelöön ja minttu-suklaajäätelöön.  Reseptiä voi muokata oman maun mukaan. Lasten mielestä jäätlöiden täyttäminen ja koristelu strösseleillä oli parasta. 

Katso resepti myös helppoon herukkajäätelöön.  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla