Se pieni hetki, jota on odotettu talven päivinä..

Ulkona puhkeaa kukkaan kokoajan jotain uutta ihmeteltävää. Taas on käsillä se hetki, jota on unelmoinut talven pimeinä päivinä. Ja ihmetys on aina suuri, kun tuo omenapuuvanhus jaksaa aina kukkia yhtä kauniisti. Ja kun puuvanhuksen kukat leiijailevat valkoisena maahan, hetki on aika taijanomainen. Onneksi sen puun alla leikkii ihan "oikea" keijuprinsessa, välillä hypähtelee ja auttaa puutarhahommissa. Viime vuonna tämän yhden puun sato oli melkoinen ja omppuhilloa löytyy pakkasesta vieläkin!

Kieloja on tuotu sisällekin sairastupaa piristämään, pikkuveikalle. Pieni on vielä vesirokossa, onneksi omalle pihalle pääsee välillä ihmettelemään. Seuraavaksi pihalla loistaa syreenit ja lumipalloheisi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram