Teet kettuheijastimia yhdessä illassa vaikka kokonaisen lauman. Leikkaa ensin saksilla vahvasta , valkoisesta huovasta kerun pää. Asettele leivinpaperi huopaketun päälle ja piirrä siihen kaavat ketun poskista ja korvista. Leikkaa kaavojen mukaan heijastinkankaasta kaksi mantelinmuotoista poskea ja kaksi karvakolmiota. Ompele palat huopaan kiinni pienin pistoin. Kiinnitä mustat pienet helmet ketun silmiksi ja nenäksi. Ompele lopuksi hakaneula huopaketun taakse muutamalla pistolla. 

Katso myös ohjeet heijastaviin perhosiin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram