Silikonisista helmistä tehtäviä tuttinauhoja, puruleluja ja imetyskoruja on helppo tehdä itse. helmet on tehty kestävästä BPA-vapaasta silikonista ja niitä voi antaa turvallisesti vauvan pureskella. Meidän vauva söi tuttia heti synnäriltä lähtien, joten tuttinauhat on tulleet tarpeeseen. 

Tuttinauhoihin, puruleluihin ja imetyskoruihin löytyy tarvikkeet Nappikauppa Punahilkasta ja itsetehtynä yhden hinnaksi tulee n. 3-8 e riippuen korun mallista ja helmien määrästä. Itsetehdyt purulelut ja imetyskorut ovat myös hauska lahja syntyvälle vauvalle. 

(tarvikkeet saatu nappikauppa punahilkasta bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tarvitset tuttinauhaan; Tarvikkeen päältä klikkaamalla pääset tuootteen hankintapaikkaan

10-15 kpl silikonisia helmiä

satiininyöriä

tuttirenkaan

klipsin

Tee näin; Pujota silikonihelmet haluamassasi järjestyksessä nyöriin. Solmi lopuksi toiseen päähän tuttirengas ja toiseen klipsu.  Testaa solmun pitävyyttä ja toimivuutta lujaa vetäen. 

Katso myös oma ohje imetyskorun valmistukseen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla