Söpö lahja tai mökkivieminen on itse koristeltu pihaharja. Tee harjasta omasi kuvioimalla se mieleiselläsi paperiservetillä. 

Tee näin: Irrota varsi ja pyyhi harjan puuosa puhtaaksi kostealla liinalla. Valitse servetti ja irroita siitä varovasti kuvioimattomat taustakerrokset. Sivele harjan pintaan pensselillä ohut kerros decoupage-lakkaa tai itse tehtyä liimaseosta, jossa on yhtä paljon vettä ja Erikeeper -liimaa. Paina varovasti servetin ohut pintakerros lakatun alueen päälle. Paperi on helpointa tasoittaa samankokoisen tuorekelmun läpi. Kelmun ansiosta paperi pysyy helpommin ehjänä. Anna paperin kuivua rauhassa kiinni. Sivele sitten kuiva harja vielä kahteen kertaan decoupage-lakalla, jotta kuvio kestää kosteutta. 

Katso myös ohje pyykkietikkaan

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla