Ennen matkaa hommasin juniorille nämä Mountain Buggy -matkarattaat ja Babiators -aurinkolasit. Meillä on ollut edellisten lasten kanssa vaikka minkälaisia matkarattaita, joten päätin kerralla satsata kunnollisiin. Sillä tiedän, että näitä tullaan tarvitsemaan varmasti vielä monet kerrat. Onneksi satsattiin matkarattaisiin, sillä ne olivat iso helpotus matkalla. Ensimmäisen kerran ne olivat apuna lentokentällä, koska nämä matkarattaat sai tuoda koneen portille asti. Matkarattaat taittuvat yhdellä kädenliikkeellä käsimatkatavarakokoon ja niiden mukana on kätevä pussukka kantokahvoineen. 

Kolmen lapsen ja matkatavaroidemme kanssa emme olisi myöskään mahtuneet pieneen vuokra-autoon, ellen olisi hommannut näitä pieniä matkarattaita. Ne myös rullaavat erinomaisesti eteenpäin yhdelläkin kädellä työntäessä. Niissä on nukkunut meidän 8 kk ikäinen hyvin päiväunet, vaikka ne eivät menekään ihan täysin makuuasentoon. Kuomu suojaa hyvin auringolta nukkuvaa, kunhan muistaa hommata rattaisiin vaunuverhon. Matkarattaat ovat myös niin kevyet kantaa, että ne voi helposti napata käteen ja vauvan laittaa kantoreppuun maaston muuttuessa hankalaksi. Rattaiden alle ostettiin Mountain Buggyn -oma kassi, johon mahtuu hyvä määrä tavaraa. Ainoa miinus näissä rattaissa on se, että työntöaisaa ei saa käännettyä, mutta sama ongelma taitaa olla kaikissa tämän koon matkarattaissa. 

Mountain Buggy -matkarattaisiin sopii hyvin myös useimmat autoistuimet erillisten turvaremmien ansiosta. Tämäkin ominaisuus on iso plussa, sillä monesti vauva nukahtaa jo autossa ja istuimesta siirtäminen herättää vauvan. 

 

Toinen matkalla vauvalle tärkeä on ollut nämä Babiators -aurinkolasit. Nämä 0-3 vuotiaan kokoiset lasit istuivat meidän vauvalle erinomaisesti ja pysyvät päässä, koska hommasin laseihin myös takaremmin. Lasit ovat todella kestävän tuntuset ja uskon, että ne kyllä säilyvät. Varsinkin, kun Babiators lupaa laseille vuoden Lost& Found -takuun. Saat siis täysin uudet lastit, vaikka ne vain hukkuisivat vuoden sisään ostohetkestä. 

Ihanan pellavaisen lippishatun pienelle pojalle ompeli Tupsuhattutäti, jonka tuotteita voi tilata ja katsella täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla