Meidän jouluun kuuluu kranssit, kukat ja itsetehdyt koristeet. Askarreltiin lasten kanssa muutama sammalpallo ja havukranssi.  Havut, eukalyptuksen oksat ja muut luonnonmateriaalit tuovat kotiin ihanaa tunnelmaa. Näiden tekeminen yhdessä oli hauskaa ja etenkin sammalpallojen askartelu onnistui pieniltäkin lapsilta. Nämä koristeet pääsevät ulos ja sisälle tehdään vielä eukalyptuksen oksista pienempiä kransseja. 

Sammalpallo

Pyöritä sanomalehdistä pallo. Pyöritä pallon ympärille sammalta ohutta rautalankaa apuna käyttäen. Viimeistele pallo juuttinarulla ja solmi narusta ripustuslenkki. Tee halutessasi pieni rusetti pitsinauhasta ripustuslenkin juurelle. Pujota rusetin tyveen puolukanvarpuja ja havuja. Suihkuta valmista sammalpalloa suihkepullolla päivittäin. 

Katso ohje piparkakkukranssiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla