Ompelukoneen surinaa sairastuvalla ja prinsessan monta täkkiä!

Täällä jo luultiin, että tautikierre on hetkeksi ohi, mutta seuraavaksi iski sitten se jokavuotinen mahatauti! Ja kuten ehkä pupuprinsessan täkkien määrästä ja puputalon uudesta sisustuksesta huomaa, kyllä sitä on tovi vietetty neljän seinän sisällä lasten kanssa... :) Kirpparilta löysin kehdon, jonka maalasin vihreäksi ja "prinsessa & herne"- sadun inspiroimana syntyi tekstiilit. Omenapuunoksat ja mustikanvarvut kohta kukkii- pieniä valonpilkahduksia arjen keskellä! Tarkoitus oli antaa tämä tyttärelle synttärilahjaksi, mutta en raaskinut olla antamatta sitä jo pienen potilaan leikkeihin! Ja kyllä prinsessa herneineen ilahduttikin sairastupaa, tänään kuultiin jopa muutama naurunkikatuskin!

Kohti kevättä ja aurinkoa!

Kommentit (1)

HyväMieli
2/1 | 

Keväisiä, ihania, valoisia kuvia;) Mukavaa maaliskuuta!

toivottavasti taudit rauhoittuu....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla