Ihana aurinko on vihdoin hellinyt kesälomalaisia ja vihdoin voi juosta paljain varpain nurmikolla! Jalat huusi talven jäljiltä kuivuuttaan ja kaipasi "pientä" huoltoa. Laitettiin kotikylpylä pystyyn ja tehtiin itse kylpysuolaa sekä sokerikuorinta. Aikaisemmin on käytetty laventelia ja ruusun terälehtiä tähän kylpysuolaan ja minttua sokerikuorintaan. Nyt vuorossa oli syreeni. Kylpysuolassa ja kuorinnassa syreeni toi ihanaa tuoksua ja toimi erinomaisesti. 

Kylpysuolan tekeminen on todella helppoa ja vaivatonta ja usein nämä aineet löytyvät kaikilta kaapista. Tarvitset; 4 dl merisuolaa tai epsom- suolaa, 3 rkl kookosöljyä, (halutessasi) 3 tippaa aromaattista tuoksua, kuivattuja syreeninkukkia. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään kulhossa. Kaada esimerkiksi  hillopurkkiin, sekoita keskenään ja käytä muutama teelusikka jalkakylpyyn. 

Sokerikuorinta; Tarvitset; 0,5 dl sokeria, 1/4 dl Neitsytkookosöljyä (luomu), muutama kuivattu syreeninkukka, (Halutessasi- kosmetiikkaväriä ja muutama tippa tuoksuöljyä, esim pienestä tuoksukaupasta-klik)

Tee näin; Sulata kookosöljy juoksevaksi, sekoita joukkoon (halutessasi kosmetiikkaväri ja tuoksu) sekä kuivatut syreeninkukat. Lisää lopuksi sokeri ja purkita. Helppoa ja ylellistä- suosittelen kokeilemaan, sillä tämän kokemuksen jälkeen ei enää muita kuorintoja kaipaa! Sokerikuorinta sopii koko vartalolle ja erityisesti jaloista tekee pehmeät! Sokerikuorinnan jälkeen iho tuntuu hyvin hoidetulta!

Jos innostuit kotikosmetiikasta, katso myös: 

Poreilevat kylpypallot

Virkistävä minttusokerikuorinta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla