Se tunne, kun saunanpesä tai takkatuli syttyy yhdellä tikulla, on melkein arkinen juhlahetki. Ota varman päälle ja askartele näppäriä sytykkeitä hommaa helpottamaan. Sytykkeisiin tarvitset vanulappuja, paperisia lautasliinoja ja valkoisen kynttilän rippeitä. Jos sulatat tuoksukynttilötä, saat myös sytykkeisiin tuoksun. Käytä kattilaa, joka saa likaantua, ja suojaa pöytä leivinpaperilla.

Tee näin:

Sulata kynttilän steariini varovasti kattilassa hämmentäen. Leikkaa lautasliinoista vanulappujen kokoisia paloja. Irrota lautasliinojen uloin, kuviollinen kerros. Laita lautasliinapalat vanulappujen päälle ja kasta laput sulaneeseen kynttilämassaan pihtien avulla. Nosta sytykkeet leivinpaperin päälle kuivumaan muutamaksi tunniksi. Siisti sytykkeiden reunat saksilla ja pakkaa lasipurkkeihin tai
laatikoihin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla