Tahtoisin ojentaa ruusun jokaiselle naiselle, jokaisessa maassa. Valitettavasti totuus on ihan toinen ja naistenpäivä muistuttaa myös jatkuvasta eriarvoisuudesta!

Tämä kuvakollaasi, klik. pysäytti ajattelemaan naisia ympäri maailmaa ja toivomaan, että se tasa-arvoisuudesta muistuttava naistenpäivä voisi olla ihan jokainen päivä. Eikä ihanat "sunnuntaibrunssit"  jäisi pelkästään naistenpäivän varaan ja tästä päivästä tulisi uusi kulutusjuhla muiden rinnalle. Sillä siihen tasa-arvoon on vielä varmasti matkaa!

Joten tavallisen sunnuntai aamun tapaan, meillä keitettiin mutteripannulla kahvit (Rikkimenneen kahvinkeittimen takia)..  Enää en edes kaipaa sitä vanhaa sähkövekotinta takaisin kotiin. Ja voin myös vannoa, että parhaat kahvit saa HELPOSTI valmistettua tällä pienellä halvalla mutteripannulla!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla