Voittaja on nyt selvinnyt ja pieniä matkakuulumisia Barcelonasta!

Viikonloppuna tuliin Barcelonan reissulta kotiin. Reissu teki tehtävänsä ja kotiin oli mukava palata, voi riemun määrää lasten kanssa pienen poissaolon jälkeen! Paljon ehti kuitenkin viiteen päivään mahtua seikkailua, kokemuksia ja pieniä kommelluksiakin.. :) Veneessä asuminen oli ihan oma lukunsa ja se miksi sinne päädyttiin, seuraavassa postauksessa kuvien kera! Mutta kyllä Barcelona oli yhtä ihana, kuin kolmetoista vuotta sitten ja vähän tuli sellainen tunne, että tuo neljä kokonaista päivää ei kyllä riitä vielä mitenkään tuon kaupungin näkemiseen! Uudestaan on Barcelonaan päästävä ja toivottavasti pian..

Arvonnan voittajat on myös selvillä. Ihanassa kirja-arvonnassa voitti tällä kertaa kommentit 2 nimimerkillä Netteriina ja 18 nimimerkillä Smirre! Onnea, ottakaa yhteyttä sähköpostitse (huvikummunruususuu@gmail.com), jotta saan palkinnot lähetettyä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla