Tee itse kotitekoiset mehiläisvahakynttilät, sytytä tuli ja nauti tunnelmasta!

Kotitekoiset mehiläisvahakynttilät teet helposti itse! Niiden tekoon voit käyttää vanhoja tuikkukippoja, mehiläisvahaa, sydänlankaa ja vaikkapa grillivarrastikkuja. Kynttilät voi koristaa kuivatuilla kukilla.

Sulata mehiläisvaha vesihauteessa tai miedolla lämmöllä kattilassa varovasti hämmentäen. Sido sydänlanka tikkuun, esimerkiksi grillivartaaseen, ja aseta tikku poikittain niin, että lanka riippuu suorana kohti purkin pohjaa. Kaada mehiläisvaha purkkiin ja lisää halutessasi muutama rutikuiva kasvi tai kukan terälehti sekaan. Kun kynttilät ovat jähmettyneet muutaman tunnin, sytytä tuli ja nauti!

Itsetehty kynttilä on ihana lahja myös vaikkapa ystävälle! Mehiläisvahaa ja sydänlankaa myy esimerkiksi Lahtisen Vahavalamo.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla