Tehtiin aikasemmin valkoisia tuikkukippoja askartelukaupan tavallisesta Fimo -massasta- katso teksti täältä. Tällä kertaa kokeiltiin tätä mikrossa kovetettavaa Fimo Air Light -massaa ja saatiin tuikkukipot heti käyttöön. 

(tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Kauniin kevyet ja herkät tuikkukupit syntyvät helposti syksyn lehtiä apuna käyttäen. Fimo Air Light -massa on myrkytön ja tuoksu neutraali. Maalattiin tuikkukipot lopuksi Inka-Golg ja akryylimaaleilla. 

Tarvikkeet:

  • Paketti Fimo Air Light -massaa
  • Kaulin
  • syksyn lehtiä

Tee näin: Kauli valkoinen levy noin 3-4 mm paksuksi levyksi. Paina puun lehti levyn päälle ja kauli päältä varovasti painaen. Saat lehden juonteet näkyviin. Leikkaa kuvio irti levystä ja nosta valmis tuikkukippo kuperalle mikronkestävälle lautaselle. Laita lautasen pohjalle hieman vettä ja paista kippo koviksi mikroaaltouunissa 500 w:n teholla 10 minuuttia. Tuikkukipot voit halutessasi maalata akryylimaaleilla, vesiväreillä tai esimerkiksi Inka-Gold maaleilla. Kestävän pinnan saat lisäämällä lakan lopuksi esineen päälle. Muista, että tulta ei saa ikinä jättää vahtimatta ja turvallisinta on käyttää näissä Led -tuikkuja tai vähemmän kuumenevia Party Liten -tuikkuja. 

Katso ohje Fimo -massasta tehtyyn lyhtyyn täältä.

Kommentit (5)

P
8/5 | 

Onnistuuko nää esimerkiksi sillä soodataikinalla? Ihanan inspiroivia juttuja sulla :)

Vierailija
9/5 | 

Varmaan tyhmä kysymys, mutta irroitetaanko lehti massasta kaulimisen jälkeen vai jätetäänkö se siihen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla