Pieni pääsiäiskori, herkkuja ja askareita..

Saatiin viimein kaikki flunssat ja tänne eksyneet pöpöt taltutettua.. Ja päästiin kiinni ihan normaaliin arkeenkin välillä! Kuinka voikaan tuntuakin ihan tavalliset asiat taas mukavilta muutaman päivän sisälläolon jälkeen! Tavattiin ystäviä ja tehtiin pieni pääsiäiskori viemisiksi! Jaksettiin leipoa juustokakku ja aika paljon muitakin herkkuja. Niin paljon, että nyt tuntuu jo ihan hyvältä ajatukselta hiihtoloman loppuminenkin! Tasapainon nimissä -kyllä me myös vähän ulkoiltiin ja käytiin keilaamassa..

Loma oli mukava ja hyvä, onni oli ihanat ihmiset ympärillä ja täällä vierailevat ihmiset! Leppoisaa sunnuntaita jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla