Aina välillä on ihana tehdä herkkuja ilman sokeria, jotka ovat myös perheen pienimmän mieleen. Nämä kookosmehujäät ovat olleet tämän kesän hitti mustaherukkajäätelön lisäksi. Tätä jäätelöä voi huoletta herkutella vaikka joka päivä. Jäätelöt valmistaa nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kookosmaidon lisäksi olen käyttänyt jäätelöissä vadelmia tai vaikka mustikoita. Valmiit jäätelöt eivät ole kauaa säilyneet pakkasessa.

Kookosjäätelö

  • 400 ml kookosmaitoa (jääkapissa jäähdytettyä)
  • 3 jäädytettyä banaania
  • 1 dl vadelmia tai muita kauden marjoja

Lohko banaanit ja jäädytä pakkasessa niin, ettei ne juutu toisiinsa kiinni.  Soseuta jäädytetyn banaanit tehosekottimessa. Vatkaa joukkoon kylmä kookosmaito. Lisää n. 0,5 dl marjoja. Jaa seos muotteihin- upota muotteihin lopuksi loput marjat.

Katso myös resepti herukkajäätelöön. Täällä suunnataan pienelle kesälomareissulle Ruotsiin. Meidän reissua voit seurata Huvikumpu -instagramista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla