Mainos

On asuttu tässä talossa kohta kymmenen vuotta. Kymmenen vuoden jälkeen alkaa maalipinnat jo likaantua ja olohuone kaipasi pientä muutosta. Vanhat sohvat sai lähteä ja tilalle hankittiin uusi iso kulmasohva, johon mahtuu koko perhe istumaan. Sohva on vaalea, mutta päälliset on onneksi pestävissä. Kuukauden kokemuksella sohva on ollut ihan huippu. Tarvittaessa siinä mahtuu nukkumaan myös kesävieraat. 

Sohva on matala, joten sohvapöydän tuli olla myös normaalia matalampi. Koska pitkän etsinnän jälkeen sopivaa ei löytynyt, niin tehtiin oikeankokoinen pöytä vanhasta ladon ovesta. Oven alle laitettiin pienet pyörät alle. Tykkään kovasti pöydän patinoituneesta pinnasta ja ainakin toistaiseksi pöytä saa pysyä ennallaan. Sohvapöydästä tuli aika suuri, mutta ainakin sen ympärille mahtuu koko perhe istumaan. 

Seinät maalattiin Tikkurilan Höyhen -sävyllä, joka sopi hyvin yhteen Tapettitehtaan juhannusruusun, sekä muiden vanhojen tapettien kanssa. Uudet valaisimet löytyi Ikeasta. 

Lasten mielestä uudessa olohuoneessa on ollut parasta kiipeilyköysi ja joogakangas. Halutessa koukkuihin saa roikkumaan myös voimistelurenkaan ja tangon. Joogakangas kestää hyvin myös aikuisen painon ja siellä on mukava köllötellä lapsi kainalossa ja ihan yksinkin. Näissä keikutaan ja kiipeillään joka päivä lasten toimesta. 

(joogakangas ja kiipeilyköysi saatu bloginäkyvyyttä vastaan.)

Ollaan oltu tyytyväisiä lopputulokseen. Vielä pitäisi löytää sopivat matot ja laittaa muutama lista paikoilleen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla