En voi sille mitään, että tämä on jo ties kuinka mones jäätelökokeilu. Mutta aina kerta kerran jälkeen sitä keksii parempia yhdistelmiä ja makuja. Muutama viikko sitten veljeni toi tuliaisina meille näitä ihania M&M´s karkkeja ja samalla viikolla joku meidän perheen rosvo oli syönyt kaikki jäätelöön suunnitellut dumlet. Onneksi karkkirosvo oli iskenyt, sillä en muuten olisi keksinyt laittaa näitä M&M´s karkkeja jäätelöön.

Sateenkaarijäätelö

5 dl vispikermaa

1 tölkki kondensoitua maitoa (397 g / 304 ml)

Makuaineet

2 dl M&M´s karkkeja

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sekaan kondensoitu maito. Vatkaa seos kuohkeaksi. Murskaa n.2 dl M&M´s karkkeja blenderissä hieman. Nostele murskatut karkit valmiin massan sekaan ja upota lopuksi vielä muutama kokonainen M&M´s karkki massan sekaan. Sekoita massaa hieman ja lisää lopuksi muutama tippa erivärisiä elintarvikevärejä pintaan. Marmoroi veitsellä vedellen elintarvikeväri jäätelöön. Jäädytä massa pakastimessa mielellään yön yli kelmun alla. 

Karkkien värikäs pinta värjäsi jäätelömassaa hauskasti ja lopputulos on aika suloinen. Tätä jäätelöä kelpaa tarjoilla kesäjuhlissa ja syntymäpäivillä. Kaiken lisäksi se on niin mielettömän helppoa valmistaa ja nopeampaa, kun valmiiin jäätelöpaketin ostaminen kaupasta. Tämän reseptin myötä en ole juuri ostanut kaupan valmiita jäätelöitä. Katso myös resepti Dumle-jäätelöön ja Omar-jäätelöön.

Minkälaisia jäätelömakuja sinä olet tehnyt? Kuulen mielellään uusia yhdistelmiä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla