Halloweenista on tullut odotettu juhla meidän perheessä. Keskeillä pimeintä syksyä on mahtava tuoda kotiin hieman valoa. Koristella koti teemaan sopivasti ja virittäytyä hulluttelemaan lasten sekä ystävien kanssa. Meidän lapset on juuri siinä iässä, että kakki hieman jännittävä on parasta. Iltasaduksi halutaan kuulla suloisen kauhistuttavia "kummitustarinoita". 

Tänä vuonna juhlitaan Halloweenia muutamaankin otteeseen. Särkänniemen Karmivassa -karnevaalissa, syntymäpäivillä ja ystävien kesken meillä kotona. Keräsin tähän postaukseen muutaman Halloween -reseptin, joita tehdään varmasti tänäkin vuonna. Nämä "kauhistuttavat" appelssiinit täytettiin lakritsajäätelölla, lakritsakastikkeella ja vaahtokarkeilla. Helppo ja takuuvarma herkku herätti ihastusta. 

Viime vuonna herkuteltiin marenkikakkua, jonka koristelin marenkikummituksilla. Ranskanpastilleista tehtiin helposti silmät muumioille ja kummituksille. Lue lisää ja katso reseptit täältä. 

Katso ohjeet myös itsetehtyihin Halloween -koristeisiin

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla