Vaikka sää on ollut kylmä ja sateinen tämän kesän, lapsia se ei ole tuntunut paljon haittaavan. Välillä onneksi paistaa edes hetken aurinko ja silloin on juostava heti ulos. Ilo löytyy pienestä ja omalle pihalle on viritetty pientä inkkarikylää sään salliessa! Sateella kankaat voi napata teltasta helposti pois. 

Leikkiin kuuluu toki oikeat "sotamaalaukset", sulat hiuksissa ja jousipyssy, joka on tehty pajusta. Mukavuudenhaluiset inkkarit kantavat telttaan herkkuja ja tyynyjä. Ulkona kaikki maistyy paremmalle! ;) 

Inkkariteltta on tehy kolmesta heinäseipäästä ja kahdesta kangaspalasta. Vanhat verhot käyvät tarkoitukseen hyvin. Halutessasi päärmää kankaan reunat, jotteivät ne pääse purkaantumaan. Asettele seipäät kolmion malliin ja sido ne ylhäältä kiertämällä niiden ympärille hamppunarua tai muuta vahvaa narua.

Kiinnitä toinen kangaspala yläreunasta narulla seipäiden yläpäähän ja kiepauta niiden ympäri. Kiinnitä myös toinen kangaspala samalla tavalla toiselle puolelle. Vedä kankaan reunat seipäiden alle inkkariteltan pohjaksi.

Inkkaritaltta houkuttelee varmasti naapuruston kaikki inkkarit pihalle leikkimään. Jousipyssy syntyy helposti pajusta ja hamppunarusta. Mutta kannattaa muistaa, että pienen harjoittelun jälkeen jousi lentää jo yllättävän pitkälle. Aikuisen on syytä olla tässä touhussa mukana! :) 

Toivotaan, että se aurinkokin muistaisi vielä ennen koulujen alkua inkkareita! Ja vaikkei muistaisikaan- intaanikesää vietetään SILTI pihalla, ainakin lasten mielestä! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla