Heijastimia ei voi olla pitkän talven aikana liikaa, varsinkaan näin sieviä. Heijastavia perhosia kannattaa kiinnittää kokonainen parvi käsilaukkuihin, takin rintamukseen ja pipon koristeeksi. Yksi perhonen syntyy helposti ja nopeasti parilla ompeleella leveästä heijastinnauhasta ja kimaltavasta helmestä. 

  • Aloita leikkaamalla heijastinnauhas- ta perhosen siivet. Isompi siipi on kooltaan 8 cm x 5 cm ja pienempi siipi 5 cm x 5 cm
  • Pyöristä siipiä hieman saksilla leikkaamalla kulmasta kulmaan
  • Laskosta isompi siipi kolmelle laskokselle ja ompele se muutamalla pistolla yhteen keskeltä. Tee sama pienemmille siiville. Kiinnitä siivet toisiinsa keskikohdista ja lisää lopuksi helmet perhosen molempiin päihin samaa ompelulankaa käyttäen
  • Pyöristä halutessasi siipiä vielä ja viimiestele
  • Ompele lopuksi pieni hakaneula perhosen taakse

Pelastajaperhonen ilahduttaa varmasti myös ystävänpäivälahjana. Ohjeet perhoseen löydät myös uusimmasta Kodin Kuvalehdestä. 

Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin -kirja arvontaan ehtii osallistua vielä täällä, klik.

Kommentit (6)

Vierailija
9/6 | 

Tämä on kaunis! Ja malliltaan paljon parempi kuin ne sudenkorennot, jotka jää herkästi kiinni milloin mihinkin siitä tikkuvartalostaan.

Vierailija
11/6 | 

Heijastimet kuuluvat henkilönsuojainten kategoriaan. Lisätietoa henkilönsuojaimista löytyy täältä. Heijastimia muistuttavilla kulutustavaroilla, kuten maskotilla tai LED-valolla varustetulla avaimenperällä, joilla ei kuitenkaan ole heijastimilta vaadittuja ominaisuuksia, tulee olla tosiasiallinen käyttötarkoitus ja pakkausmerkinnöistä tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

tuote ei ole henkilönsuojain (heijastin)
tuotteen kauppatavan mukainen nimi
käyttötarkoitus
varoitus, ettei tuote suojaa käyttäjäänsä millään tavalla (esim. ”Tuotetta ei saa käyttää heijastimena”)
valmistajan, valmistuttajan tai maahantuojan nimi
tarvittaessa mm. käyttö- ja säilytysohjeet.

Henkilönsuojaimia muistuttavat kulutustavarat eivät saa olla CE-merkittyjä.

katri/kotonajakaupungilla
12/6 | 

Tosi nättejä. Itsekin meinasin tällaisia tehdä lasten kanssa kerhossa, mutta huomasin, että 

luki (Sinooperin lehtimainoksessa, jossa oli heijastinnauhaa tarjouksessa)  ettei näitä voi kuitenkaan käyttää heijastimena :/ 

Ovat kyllä kauniita koristeita, mutta mielestäni vähän se ajatus kärsii, kun kuitenkin heijastinnauhaa on ja heijastimena oli tarkoitus käyttää. Osaatko sanoa näkyykö tuo heijastinnauha kuitenkin pimeässä kuten heijastimissa? Vai vähän heikommin? Toisaalta noitahan voisi sitten tehdä vain rintakoristeeksi jostain nätistä kankaasta tai vaikka tyllistä :) 

http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla