Suihkutettavalla värillä värjäys onnistuu ilman keittämistä ja puuha onnistuu lapsiltakin. Silitys kiinnittää värin kankaaseen. Puuhaan tarvitset valkoisen puuvillaliinan sekä suihkutettavaa kangasväriä, esimerkiksi Viva Textil Desing -sprayta. 

Tarvikkeet; Sinelli. Ohje myös KK 17.8.2017

Suojaa työpiste hyvin ennen kuin aloitat. Kuvan liinaan on käytetty sekä pika- että solmuvärjäysbatiikkia. 

Solmubatiikki- Rutista pieniä "pusseja" sinne tänne kankaalle ja solmi ne narulla suppuun. Levitä liina solmuineen pöydälle ja suihkuta sille spray- väriä 15 sentin etäisyydeltä. Löysennä naruja hieman ja suihkuta uudelleen. Avaa narut kokonaan ja suihkuta halutessasi väriä vielä kerran. Anna värin kuivua ja kiinnitä väri lopuksi silittämällä. 

Pikabatiikki- Rypytä pöytäliina vapaalla kädellä alustan päällä ja ruiskuta valitsemaasi väriä. Avaa ryppyjä hieman ja ruiski toista väriä. Avaa pöytäliina kokonaan ja suihkuta halutessasi vielä kolmatta väriä. Anna liinan kuivua ja silitä lopuksi väri kiinni. 

Katso ohje hyttyskynttilään täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla