Maalaa, väritä ja koristele. Pääasia, että yhdessä tekeminen on hauskaa!

Pääsiäinen on meillä rauhottumisen aikaa ja paljon vietetään yleensä aikaa myös kotona. On aikaa pysähtyä tekemään pieniä askarteluita lasten kanssa. Pääasia, että tekeminen on mukavaa ja kaikki saavat toteuttaa itseään vapaasti.

Muista ystävää tai läheistä itse istutetulla taimella! Vanha säilyketölkki on maalattu liitutaulumaalilla. Tee itse suloinen kortti myös lahjan mukaan. Pupun hame on maalattu liitutaulumaalilla (pupu värityslehtiöstä). Pieni yllätys ilahduttaa varmasti!

Jos ei jaksa maalata itse, askartelukaupoista löytää myös hauskoja tarroja. Nämä tarrat ovat Tigeristä. Leimasimilla saat myös painettua hauskoja tekstejä pääsiäismuniin.

Lisää ideoita pääsiäisaskarteluun löydät täältä, klik.

Ihanaa pääsiäisen aikaa jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla