Olen aina haaveillut pellavalakanoista ja vihdoin löysin meille täydelliset. Pellavalakanat ovat arvokkaat, mutta perustelin ostosta laadukkuudella ja kestävyydellä. Pehmoiset pellavalakanat paranevat vain ajan kanssa ja niissä on hyvä nukkua. Ja hyvään uneen kannattaa satsata silloin, kun siihen on mahdollisuus. Meidän "täydellisiin" yöuniin vaikuttaa vielä paljon tämä pieni viikari, joka tykkää vieläkin kömpiä öisin meidän väliin nukkumaan. Yöt ovat olleet viimeisen vuoden aika risaisia, joten pehmoiset pellavalakanat tuntuivat ansaituilta.

On asuttu tässä vanhassa rintamamiestalossa kohta kymmenen vuotta. Se kymmenen vuotta on mennyt hujauksessa ja vähän liiankin nopeaa. Viimeisin remontti oli meidän makuuhuone yläkerrassa. Revittiin vanha puulattia esiin ja laitettiin pinnat sekä uudet tapetit. Samalla remontoitiin pienen makuuhuone siinä vieressä. Makuuhuoneesta tuli meille sopiva ja lattian sävystä juuri sellainen, kun haluttiin.

Kauniit korit löysin pellavalakanoiden lisäksi myös Jyskin valikoimasta edullisesti ja ne sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen. Makuuhuone alkaa olla valmis ja on aika siirtyä taas alakerran pariin. Seuraavaksi olisi ajatusta laittaa kuisti ja vanhempien lasten makuuhuone uudelleen. Vanhassa talossa ei remontit lopu ja myös piha odottaa puutarhuria hommiin. :D

Lisää kuvia asunnosta voit katsella täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla