Innostu & Onnistu kirja. Ideoita, kattauksia ja tuunauksia kauniiseen kotiin!

Sain arvottavaksi kaksi ihanaa Innostu & Onnistu- kirjaa. Ilona Pietiläisen uutukainen kirja ei taaskaan petä! Se on pullollaan toinen toistaan mukavampia ideoita kotiin. Nämä ideat on myös helppo toteuttaa ja varmasti tämän kirjan sivuilta ammennetaan kaikkea omaankin arkeen lasten kanssa! Nämä ideat syntyvät myös edullisesti, monessa ohjeessa on paljon kierrätysideaa ja luonnonmateriaalit on otettu hyötykäyttöön!

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, toisen arvan saat myös jakamalla linkin arvontaan facebookissa. Kirjoita kommenttikenttään monellako arvalla olet mukana ja MUISTA laittaa myös kommenttiin sähköpostiosoite tai SELVÄ NIMIMERKKI. Kaksi arvonnan voittajaa arvotaan 5.10.2014. Onnea jokaiselle!

Kommentit (92)

Lady14

ihana arvonta, seuraan päivittäin postauksiasi ja tykkään ihanista kuvista ja kivoista runoista, kahdella arvalla onneani kokeilen <3

iines71

Ihanaa kierrätys on niin <3 Hyviä vinkkejä varmasti löytyis. Kahdella arvalla mukana!

Marielisa

Oi, Ilonan kirjat ovat kyllä ihania! ❤️ 

Mielelläni olen mukana arvonnassa kokeilemalla arpaonneani yhden arvan voimin. 

Aivan ihana tuo kuva teidän neidistä ja koirasta!

Kierrätän kunnes hajoaa

Illat pitenevät, joten luovuudenkukkaset kukkimaan. Toisen arvan saan jakamalla Fb:ssä.

Alexandra

Ensimmäistä kertaa luin blogiasi ja ihastuin. Saat varmasti minusta yhden uuden lukijan lisää :). Ihanan tunnelmallisia kuvia <3 Yhdellä arvalla mukana

tiiti66

Ilonan kirjat ovat aina ihanan inspiroivia, tykkään kierrätys- ja luonnonmateriaalien runsaasta käytöstä. Arvalla mukana kirjan tavoittelussa.

Kiva arvonta. Kahdella arvalla mukaan. Sinulla on kiva blogi ja lapsista otetut kuvat ovat mm. aivan ihania :)

benqqu

Uusia kierrätysideoita ja luovaa luonnonmateriaalien käyttöä; toki ilmoittaudun siis arvontaan mukaan yhdellä arvallani. Peukut pystyyn....

kiiu

Hauskoja, edullisia, kierrätysmateriaalisia ideoita ei voi olla liikaa, ja tässä(kin) asiassa kotimaisuus on huikea plussa! Olen arvalla mukana.

Tujunen

Kierrätys ja tuunaus hyvä ekotekoja :)
Yhdellä arvalla mukana. Jos onni on myötä, useampaa ei tarvita ;)

Pitit

Varmasti paljon kivoja vinkkeja, joita voi myos ulkomailla toteuttaa. Kahdella arvalla mukana.

 

mai

Yhdellä arvalla mukana. Olisi mukava päästä lueskelemaan ideoita ja mahdollisesti bongata sieltä jotain joululahjaideoitakin. :)

 

 

Ankku

Voi kun arpaonni suosisi! Vaikuttaa niin ihanalta kirjalta:)! Yhdellä arvalla mukana. 

-Ankku

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012