Kauniit kevätvärit ja kynsien leimaus!

Oletteko kuulleet kynsien leimailusta? Ihan uusi juttu ainakin minulle, mutta innostus on vienyt mennessään! Naapurit sekä ystävät ovat saaneet meillä kynsiinsä erilaisia kuvioita, sillä malleja on vaikka minkälaisia. Pitsikuviota, lintuja, shakkiruutua, tekstejä jne. Aiheita löytyy laatoista moneen makuun ja väreillä & lakoilla tyylejä saa muunneltua helposti! Instagramista, klik. löytää meidän kokeilemia malleja ja myös ohjevideon siihen, miten näiden kynsien leimaus on tehty!

Kaikki herkullisen väriset lakat, laatat ja leimausvälineet olen tilannut täältä, klik.  Leimatut kynnet kannattaa viimeistellä päälyslakalla ja halutessaan pikakuivattajalla. Pienet linnut tai perhoset kynsissä ja suloiset pastellisävyt tuovat lupauksen keväästä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla