Kaupallinen yhteistyö- Särkänniemi Oy. 

Saimme kutsun tulla tutustumaan koiramäen jouluun Särkänniemeen. Heti alussa meitä oli toivottamassa tervetulleiksi iloinen tonttupari ja koko alue oli koristeltu jouluiseen asuun. Lapset olivat odottaneet kovasti erityisesti joulupukin tapaamista itse tehtyjen joululahjalistojen kanssa.  Lapsilla kesti tovi jos toinenkin kertoessaan kaikki lahjatoiveet joulupukille.

Koiramäkeen oli luotu lapsille ja miksei aikuisillekin joulupolku jonka varrella oli rasteja kysymyksineen. Aloitimme kierroksen Tropin ja Nekun apteekista mistä muuten löytyy maistuvia vanhan ajan tyyliin valmistettuja makeisia. Jatkoimme kierrosta yhdelle puuhapajoista jossa lapset saivat tehdä omat kuusenkoristeet.

Ilma oli melko kylmä vierailumme aikaan ja kävimme valillä lämmittelemässä Koiramäen lavalla, jossa järjestettiin hauskoja tanssiesityksiä. Pupujussin mäenlasku -leikin aikana vähän varttuneemmatkin varpaat lämpenivät. Myös luomiukko esiintyi ja leikitti lapsia lavalla hauskalla tavalla. 

Koiramäen erikoisuutena tänä vuonna olivat porot, joita ei muuten näillä leveyksillä kovin usein tapaakaan. Myös lampaat, ponit ja kaikki Koiramäen kotieläimet olivat erityisesti lasten mieleen. Yhteen kasaan lämmittelemään kerääntyneet lampaat olivat suloinen näky ja herättivät ihastusta.

Koiramäen kahvilassa oli käytävä välillä lämmittelemässä ja herkuttelemassa. Kahvilassa oli tarjolla jouluherkkuja, glögiä ja riisipuuroa kera luumukiisselin. Onneksi myös ulkona pääsi nuotiolle lämmittelemään ja paistamaan vaahtokarkkeja. Lämmittelyiden ja herkutteluiden voimalla jälkeen jaksoi taas eteenpäin. 

Erilaisia puuhapajoja oli tapahtumassa monta. Lasten mielestä parasta oli isojen piparkakkujen koristelu, joulukorttien ja kuusenkoristeiden askartelu. Tapahtumassa itse tekeminen oli suuressa osassa ja yhdessä puuhapajassa pääsi mm. kokoamaan pikkulegoja.

Koiramäki johdatti todellisen joulun tunnelmaan ja illan hämärtyessä tunnelma oli kaunis. Tapahtumassa meillä vierähtikin koko iltapäivä yhdessä hujauksessa. Kotiin lähdettiin suut hymyssä ja repussa muistona itse tehdyt koristeet sekä kortit. Koiramäen joulun aukioloajat löydät täältä

Kommentit (1)

Katja_optimismia
2/1 | 

Taasko me olimme melkein yhtä aikaa Koiramäessä, tällä kertaa en kyllä bongannut sinua. :D Olen siis pitkään seurannut blogiasi, koska meillä on yhteinen tuttu joka kovasti on kehunut kotiasi yms. Tuntuu että melkein tuntisi sinut, vaikka oikeasti emme tunne ollenkaan. :) Koiramäessä on kyllä aivan ihanaa, hirmuinen pyry oli eilen kun siellä vierailimme!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla