Lapset rakastaa leipoa muffineita, sillä niiden teko on niin helppoa. Varsinkin koristelu on hauskaa yhdessä. Sitäpaitsi tämä suolaisen ja makean liitto toimii aina. Nämä muffinit oli niin herkullisia, että varmasti tehdään vielä uudelleenkin. Ohjeen näihin herkkuihin löysin täältä.

Juhlittiin viikonloppina myös yllätys Babyshowereita meillä ja koko asunto muuuntautui pastellinsävyihin. Jokainen toi juhliin jotain ja niin saatiin kauniit juhlat järjestettyä. Minä askartelin vaippakakun, yksi askarteli pompomeja ja yksi teki upean ruusukakun. Kaikki toi juhliin oman panoksensa ja yllätys säilyi loppuun asti. Tuo ruusupursotettu kakku oli ihan mielettömän kaunis. 

Pastellisävyisessä tunnelmassa on juuri hyvä mennä kohti uutta viikkoa, eikä maanantaikaan tunnu ihan yhtä maanantailta. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla