Haaveissa puutarha, jossa perennat, yrtit, vihannekset ja kesäkukat kasvavat hallitussa epäjärjestyksessä!

Kun auringonvalo lisääntyy, myös keittiöpuutarha haaveet kasvavat.. Viime päivinä on katseltu paljon edellisten vuosien kesäkuvia keittiöpuutarhasta, joka on kasvanut joka vuosi uusilla kukilla ja yrteillä. Haaveissa on sopivan "villi", mutta hallittu puutarha, jossa jokaiselle kasville on oma tilansa! Kohta on taas aika istuttaa siemenet ruukkuihin ikkunalaudoille ja kuistille. Suunnittelu alkaa olla ajankohtaista ja muutama aikainen istutettava yrtti, pääsee jo kohta ikkunalaudalle muistuttamaan tulevasta! Joka vuosi olen istuttanut taimia paljon enemmän, kuin mitä meidän pihalle mahtuu ja sitten niitä on viety myös mummoille, naapureille ja tutuille! Kasvattamisen ilo on joka vuosi yhtä suuri ihme ja pieni puutarha aikuisten sekä lasten oma "leikkikenttä"! Olen vuosi vuodelta "hurahtanut" enemmän ja enemmän yrttein kasvattamiseen, vaikka jokainen syksy olenkin vannonut, että ensi vuonna otetaan vähän "iisimmin"! Tässä sitä taas ollaan- suurien haaveiden ja unelmien kanssa..

Ja mikäs sen parempi syy, kuin päästä herkuttelemaan oman maan vihanneksilla ja yrteillä syksymmällä! Päästä hetkeksi irti kaikesta arkiesesta, ihmetellä lasten kanssa yhdessä oman puutarhan kasvua ja seurata kesän kulkua. Ja jos jokin menee pieleen (niin kuin yleensä menee), ensi vuonna voi kokeilla tehdä toisin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla