Vietettiin pidempi viikonloppu Ahvenanmaalla ja matkalla Getalle pysähdyttiin suloisessa merikorttelissa. Vanhat venevajat ja käsityöläiskortteli on niin upea, että eihän sen ohi voinut ajaa pysähtymättä. Kortteli sijaitsee aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa itäsatamassa. Alueella on mm. museo ja käsityökauppoja. Alueella voi tutustua veneenveistoon, raudantaontaan ja muihin käsityötaitoihin. Pelkästään jo veneiden ihailu ja alueella kävely oli pienen miehen mieleen.

Piipahdettiin nopeasti merikorttelissa nappaamassa muutama valokuva muistoksi. Mikäli aikaa olisi ollut enemmän- merikorttelissa sijaitsevan Pub niskan täydelliset Pizzat olisivat varmasti maistuneet. Muistan elävästi vieläkin, kun pitkän pyöräilyretken jälkeen saatiin herkutella pizzat tuossa paikassa. Maarianhaminan maisemat ovat kauniit syksylläkin ja pieni idyllinen kaupunki kutsuu lomailemaan. Piipahdettiin samalla reissulla myös Merimuseossa- lisää kuvia voit katsella Huvikumpu -instagramista.

Kommentit (2)

Pyöräilevä mummo
4/2 | 

Mä olen myös useana kesänä pyöräillyt Ahvenanmaalla,ja väsyneinä pitkä matka Maarianhaminaan saavutti,ja pizzalle Niska-niska-paan tosi hyvää

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla