Mitä antaisi lahjaksi kerhotädille, koulun opettajalle tai isovanhemmille? Kokosin tähän vanhoista postauksista suosituimpia lahjaideoita, jotka toteuttaa helposti. 

1. Itsetehdyt kylpypommit

Kylpypommit toimii aina ja vaikka ei olisikaan kylpyammetta, näitä voi hyvin käyttää virkistäviin jalkakylpyihin! Ihanasti sihiseviä kylpypommeja on helppo valmistaa soodasta pieniin silikoonisiin muotteihin. Pakkaa kylpypommit suloisiin lasipurkkeihin ja kirjoita etiketit käsin. Reseptin kylpypommeihin löydät täältä

2. Itsetehty huulirasva

Huulirasvan tekeminen on helppoa. Kosmetiikkalaatuisesta mehiläisvahasta tehtyä huulirasvaa voi käyttää huulien lisäksi kynsinauhoihin ja kuiviin suupieliin. Itsetehty huulirasva on paljon terveellisempi vaihtoehto, kuin kaupan valmiit. On ihana tietää, mitä tuote varmasti sisältää etenkin lapsille annettaessa. Reseptin huulirasvaan löydät täältä.  

3. Itsetehty saippua

Pringles purkki toimii hyvin saippuoiden muottina ja valmiista massasta tekee saippuat turvallisesti lasten kanssa. Lisää massan sekaan kimaltelevaa Mica -väriä ja herkullisia tuoksuja. Reseptin Teeruusun tuoksuiseen saippuaan löydät täältä. 

4. Itsetehty jalkakylpy

Pulahda suloiseen kylpyyn tai anna ystävälle lahjaksi itsetehty kylpysuola. Kylpysuolaa voi hyvin käyttää myös virkistäviin jalkakylpyihin. Pakkaa kylpysolat kaupan hillopurkkeihin tai lasipurnukoihin. Reseptin löydät täältä.

5. Itsetehty suihkusaippua

Näiden tekeminen valmismassasta onnistuu helposti perheen pienimpienkin kanssa. Muotoilu valmismassasta on hauskaa ja lahjaksi saat monta purkillista pieniä suihkusaippuoita. Katso lisää aiheesta täältä

6. Itsetehty raaputettava lahjakortti 

Mikäli aikaa on vähän, itsetehdyn arvan toteuttaa nopeasti. Tulosta korttiin teksti, mitä haluat antaa tai tehdä lahjan saajan kanssa: Valmiit tekstit löydät täältä. Yhtä hyvin kortteihin voi kirjoittaa itse käsin arvontavoiton tai antaa lasten piirtää kuvan, joka paljastuu raaputuksen alta. Ohjeen raaputettaviin arpoihin löydät täältä. 

Kommentit (2)

Sanna/Kototeko-blogi
4/2 | 

Onpas kyllä toinen toistaan ihanampia ideoita! Tosi suloisia ja niin ihanat kuvatkin. Sinun blogisi on muutenkin sellainen, että tuntuu kuin seikkailisi kiiltokuvakansiossa. - Kaikki on niin pehmeän romanttisen hempeää ja kaunista. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla