Istutin viime vuonna keittiön ikkunan eteen purppuratuomen. Etsin pitkään kodin eteen sopivaa puuta ja ihastuin purppuratuomeen. Vaaleanpunaiset kauniit kukat ja punaruskeat lehdet ovat upeat. Onneksi puu lähti hyvin kasvamaan ja jo tänä vuonna se yllätti monilla kukillaan. 

Tänä viikonloppuna tahdon ihailla mahdollisimman paljon kukkaan puhkeavia puita ja pensaita. Upottaa kädet multaan, kerätä kuusenkerkkiä metsästä ja laittaa yrttilaatikot kuntoon. Pihalla puuhailun lisäksi saan vetää ylleni kukkamekon, sillä luvassa on yhdet häät. Ihanaa viikonloppua jokaiselle näiden kuvien myötä. Reseptin kuusenkerkkäsiirappiin löydät täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla