Tämä herkku kuuluu ehdottomasti syksyyn. Ihanan helppo kaurapaistos on nopea valmistaa itsetehdyn jäätelön kanssa. Puolukat tuovat kaura-omenapaistokseen sopivasti kirpeyttä ja makua. Tämä jälkiruoka on lastenkin yksi suosikeista ja sen valmistaminen onnistuu perheen pienimmiltäkin. Välillä paistos herkutellaan sellaisenaan, itsetehdyn jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. 

Puolukka-omena-kaurapaistos

  • 5–8 omenaa
  • 2 dl puolukoita
  • 100 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl kanelia ja kardemummaa

Pese omenat, poista siemenkodat ja lohko uunivuokaan. Lisää joukkoon puolukat. Sulata voi ja lisää sekaan sokeri, kaurahiutaleet ja mausteet. Kaada seos omena-puolukkaseoksen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. puoli tuntia. Tarjoile itsetehdyn jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. Katso ohje nopeaan itsetehtyyn jäätelöön. 

Katso myös omenavohveli ohje

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012