Sain Sinellistä testattavaksi uuden värisiä leveitä ilmastointiteippejä ja malttamattomina oli päästävä heti testaamaan näitä. Pinterest ja netti pursuaa erilaisia teippausohjeita ja kokeiltiin tehdä muutama rusetti, jotka liimataan vielä pinneihin ja sulkia. Sulista voisi hyvin tehdä vaikkapa korvikset tai kaulakorun.

 

Teippasin myös neuvolakortin vanhan muovisen kotelon washi ja ilmastointiteipeillä. Ajattelin päällystää sen vielä kontaktimuovilla, jotta se kestää varmasti matkassa mukana.

Rusetti: 

Leikkaa ilmastointiteippiä n. 5 cm palanen ja taita se kahtia ja liimaa puolet toisiinsa kiinni.  Vekitä rusetti neljälle taitokselle ja litistä se kiinni keskeltä kapealla teipinpalasella. 

Sulka:

Leikkaa ilmastointiteippiä n. 5 cm palanen ja taita se kahtia ja liimaa puolet toisiinsa kiinni. Taita vielä kerran kahtia ja pyöristä kulmat. Leikkaa sulan hapsut ja avaa sulka. 

Teippailu ja ilmastointiteipeillä on hauskaa ja askartelu onnistuu lastenkin kanssa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla