Monessa perheessä askarrelallaan pääsiäisvitsoja lasten kanssa virpomispäivää varten. Valmiiden sulkien ja piippurassien lisäksi monenlaisia koristeita voi tehdä itse. Kokosin tähän helpot ja edulliset ideat pääsiäisvitsojen koristeluun. 

Leikkaa teipistä tai paperista sulkia. Liimaa teipinpalat toisiinsa kiinni, taita puoliksi ja leikkaa kärki pois. Aloita leikkaamaan kärjen suunnasta ja hapsuta sulka leikkaamalla. Reijitä ja kiinnitä nauhalla tai koristeteipillä vitsaan. 

Silkkimassasta saat askarreltua kevyet koristeet pääsiäisvitsoihin. Tee koristeisiin reikä lankaa varten vaikkapa grillivarrastikulla. 

Avaa muffinssivuoka, litistä keskeltä kahtia ja pyöritä rullalle. Kiinnitä ruusu tyvestä kiinni teipillä. 

Tee paperista perhosia. Näihin voit käyttää lahjapaperia, sanomalehteä tai vaikka suodatinpaperia. Tarkemmat ohjeet täällä. 

Leikkaa paperista pääsiäismunan muotoisia paloja. Reijitä palat ja lisää naru.

Serveteillä päälystetyt ja tyhjäksi puhalletut kananmunat voit kiinnittää myös vitsoihin narulla roikkumaan. Ohjeet servettitekniikkaan löydät täältä. Askartelun iloa! Pääasia, että yhdessä tekeminen on hauskaa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla