Kookoksen, mintun ja sokerin yhdistelmä tekee ihosta pehmeän ja raikkaan!

Tarvitset;

0,5 dl sokeria

1/4 dl Neitsytkookosöljyä (luomu)

Muutama tippa piparminttu-uutetta & piparmintun lehtiä

(Halutessasi- elintarvikeväriä muutama tippa)

Tee näin; Sulata kookosöljy juoksevaksi, sekoita joukkoon piparminttuaromi, elintarvikeväri, sekä tuoreita piparmintun lehtiä. Lisää lopuksi sokeri ja purkita. Helppoa ja ylellistä- suosittelen kokeilemaan, sillä tämän kokemuksen jälkeen ei enää muita kuorintoja kaipaa! Sokerikuorinta sopii koko vartalolle ja tekee siitä ihanan heleän sekä pehmeän! Piparminttu yhdistettynä sokeriin ja kookosöljyyn, virkistää ja rauhoittaa. Sokerikuorinnan jälkeen iho tuntuu hyvin hoidetulta!

Meilllä on "hurahdettu" luonnonkosmetiikkaan ja itse tehtyihin ihonhoitotuotteisiin. On mukava tietää, mitä sitä omalle ja lasten iholle laittaa, sekä koittaa mahdollisimman paljon välttää turhia myrkkyjä. On ollut myös yllättävää huomata, kuinka paljon ihonhoitoon löytyy ihan läheltä sopivia tuotteita ja pienellä vaivalla saa tehtyä itse. Pienestä tuoksukaupasta saa tilattua helposti kotiin tarvittavat aineet ja sivuilta löytää myös reseptejä kotikosmetiikkaan, klik.

Toki aina ei ihan kaikkea pysty tai jaksa tehdä alusta loppuun itse. Nykyisin onneksi löytyy myös nettisivuja, joista saa tilattua suoraan puhtaita luonnontuotteita ja kosmetiikkaa kotiin. Esimerkiksi Weledalta ja FLOW kosmetiikalta löytyy monta meidän perheen suosikkia ja kaikki tuotteet saa helposti nu3 sivuilta, klik. Kattavilta sivuilta löytää myös luonnontuotteet ruoanlaittoon ja leivontaan!

Kommentit (6)

Mirjmi Liimatainen
8/6 | 

Kiitos linkkivinkeistä. Omatekoinen kosmetiikka yms on munkin uus kiinnostuksen kohde ?

Vierailija
9/6 | 

Heips! Tää näyttää ihanalta, pakko kokeilla! Säilyykö tämä ihan huoneenlämmössä hyvänä? Jos puuhailisin näitä jo joululahjaks :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla