Tyttö on toivonut jo pitkään, että saisi piirtää itse tennareihin. Löysin Stadiumista kangastennarit kymmenellä eurolla ja kangastussit meillä olikin valmiina. Jos haluaa piirtää yksityiskohtaisempaa kuviota, kannataa hankkia ohuemmat kangastussit. Samanlaisia tennareita tuskin tulee kadulla vastaan ja kenkien kuvioinnissa vain mielikuvitus on rajana. 

Suloisen pirteät ja värikkäät kengät, mikä parasta näiden tekeminen oli superhauskaa tytön mielestä. Kenkien laittaminen jalkaan ja niillä kävely herätti hilpeitä naurunpuuskia.

Täällä jatketaan nukkekodin remontoinnin parissa viikonloppuna, muutama kuva nähtävillä jo instagramissa- klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla