Näin pimeän vuodenajan keskellä ylimääräinen hassuttelu ei ole ollenkaan pahitteeksi. Lapset rakastavat kaikkea "jännittävää" ja tehtiin yhdessä pienen budjetin halloween -koristeet kotoa löytyvillä materiaaleilla. Varsinkin tuo iso lakanakummitus kuistilla on niin sympaattinen, että se saa nauramaan jokaisen vierailijan. 

Tuikkukippoihin maalattiin mustalla posliinitussilla hämähäkinseittjeä ja hämähäkkejä. Kuvioimisen jälkeen tuikkukuppi paistettiin uunissa 160 asteessa 90 min. Tuikkukupit kestävät paistamisen jälkeen astianpesukoneessakin. Hämähäkinseiteistä ja kummituksista innostuneena piirrettiin myös ikkunoihin ja peileihin seittejä mustalla kulmakynällä. 

Pöytäkoristeiksi laitettiin Tigerin hehkulampun -mallinen valonauha. Valot päälystettiin valkoisella servetillä ja kummituksen silmät kuvioitiin lopuksi mustalla tussilla. Rautalanka servetin ympärillä pitää kummituksen oikein päin.

Katso ohje soodataikina kummituksiin täältä. Liitutaulumaalilla maalattuihin kiviin täätä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla