KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Päästiin viikonloppuna piipahtamaan Visit Tallinnan kutsumana meripäivillä. En tiennyt mitä odottaa, sillä kumpikaan meistä ei ollut tapahtumaan ikinä ennen osallistunut. 

Yllätyin, sillä tapahtumia alueella oli paljon. Lähdettiin heti lauantai aamuna liikkeelle ja koluttiin koko päivä purjehtien, konsertteja kuunnellen, viikinki aiheisiin työpajoihin osallistuen ja herkutellen. Lapset oli otettu tapahtumassa hyvin huomioon ja koko perheelle riitti nähtävää. Satamien välillä kulki venetaksi, jolla pääsi liikkumaan helposti muutaman euron hintaan. 

Alueella oli mahdollista kokeilla myös 15min helikopteri kyytiä ja pakkohan se oli päästä kokemaan. Mahtava kokemus lennellä vanhan kaupungin yllä ja nähdä koko kaupunki ylhäältä korkeuksista. Summukas lentää joka lauantai noita kierroksia Tallinnan yllä, jos kiinnostuit katso lisää täältä.

Tytön mielestä parasta meripäivillä oli erilaiset askartelupisteet, joissa sai tehdä käsikoruja, kaulakoruja ja maalata kiviä. Me vanhemmat nautittiin meripäivien herkuista ja konsertteja kuunnellen. Oli mielenkiintoista päästä katsomaan Viikinkien asumuksia ja työvälineitä. Ehdottomasti kokemisien arvoinen koko perheen tapahtuma, jonne saa vierähtämään helposti päivän tai vaikka kaksikin.

 

Video, jonka Anni Lehto (@huvikumpu) julkaisi

Saatiin yöpyä viikonloppu suloisessa Martha Guesthousessa, joka oli n. 2 km päässä Tallinnan keskustasta. Vanhaan puutaloon rakennettu vierasmaja tuntui kovin kotoistalta sisustuksineen ja sen suloisessa puutarhassa maistui kahvilan herkut. Instagramissa nähtävillä lisää kuvia tuosta suloisesta paikasta. 

Kommentit (2)

Minsku
3/2 | 

Heippa

Näyttipä mukavalta tapahtumalta. En ole tiennytkään, että myös Tallinnassa on saman niminen tapahtuma, kuin Kotkassa. Jälkimmäinen vain valitettavasti monelle merkitsee pelkkää ryypiskelyä..

Varmasti kivaa, kun pääsette perheenä matkustelemaan tämän blogisi puitteissa ympäriinsä. Vai onko hintana se, että sitoutuu kehumaan "kaikkea"?

Yhtä kaikki, kiitos blogistasi. Olet uskomattoman kekseliäs ja taitava! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla