Illan hämärässä ilmapalloihin tehdyt jäälyhdyt loistaa kauniisti kesäkeittiössä. Ajastetut Led -tuikut niiden sisällä ei kuumenna jäälyhtyjä, eikä kynttilöitä tarvitse olla kokoajan sytyttämässä ja sammuttamassa. Ohjeet jäälyhtyihin löytää täältä, klik. 

Pitihän meidänkin kokeilla tuota kuuman veden heittämistä ilmaan pakkasella. :) Kaunis "ilotulitus" ja upea höyryävä pilvi saatiin omaan pihaan ja yksi Frozen -fani katseli toimitusta haltioituneena. Veden pitää olla kiehuvaa ja se pitää heittää ripeästi ilmaan. 

 

Video, jonka Anni Lehto (@huvikumpu) julkaisi

 

Mukavaa viikonloppua, otetaan ilo irti pakkasestakin! 

Pakkaspäivänä voi puhallella myös saippuakuplia, ohjeet löydät täältä; klik.

Kommentit (3)

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015
4/3 | 

Kauniita ja näyttäviä vinkkejä pakkaspäivän iloksi nämä erilaiset jäälyhdyt. Kiehuvan veden heitosta tuli mahtava näky ilmaan. Lumoavaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla