Vihdoin on saatu pakattua koko joukon kimpsut ja kampsut kasaan ja nokka näyttää kohti Italiaa. Aikamoinen urakka on ollut järjestää kaikki lähtökuntoon. Ja aikapaljon sitä tavaraa tulikin mukaan neljälle ihmiselle. Toivottavasti kesämekoille on käyttöä lomalla ja tuo tytön Lumoalta saatu suloinen mekkokin pääsee vielä käyttöön. Sillä niitä kesävaatteita kyllä tuli melkoinen määrä mukaan! :) 

Ensimmäinen reissu yli vuoteen koko perheen voimin ja lomaa on odotettu jo pitkään! Vastassa meitä on tuttu perhe, joka asuu Italiassa ja saadaan asua heidän luonaan. Meidän on ollut tarkoitus mennä tälle reissulle jo aikaisemminkin ja vihdoin saatiin asiat siihen malliin, että päästään lähtemään. Tämän ystäväni perheen kanssa on vietetty kesäpäiviä aikaisemmin täällä Suomessa ja suunniteltu tulevaa reissua. Tytöillä ainakin on piisannut aina hauskaa yhdessä täällä tavatessamme ja yhteinen "prinsessatyyli" tuntuu löytyvän koko joukolta.. :)

Jännää ja kivaa, palailen matkakuvien kanssa myöhemmin.. Meidän reissua voi seurata myös Instagramissa, klik.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla