Tytön syntymäpäivät osuvat aina pääsiäisen kohdalle ja niinpä kakkuja tulee tehtyä monia pääsiäisloman aikaan. Kokosin tähän muutaman pääsiäiskattaukseen sopivan kuvan kakuista. Värejä, iloa ja elämää! 

Pupu tehtiin sokerimassasta ja vihreät kukat viinirypäleistä. Muffinssejen päälle koristeet leikattiin piparkakkumuotilla sokerimassasta. 

En yhtään ihmettele, miksi pääsiäinen on tytön mielestä parasta aikaa koko vuodesta.. :) Uusia juhlia suunnitellaan jo kovaa vauhtia! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram