Hei, olen Anni ja olen riippuvainen kakuista!

Niinhän siinä sitten kävi, että sen kaiken "kiireen" keskellä oli raivattava tilaa kuitenkin kakunleipomiseen. Jätettävä muut hommat iltaan ihan senkin uhalla, että kasaantuvat mokomat. Meillä ON aikaa lasten kanssa leipoa juuri sellainen kakku kun tykätään ja juuri sellaisista aineista kun tykätään (sokeria, sokeria ja vehnäjauhoja).. 

Mutta kun jostain asiasta on riippuvainen, niin raivaahan sen eteen sitten tilaa vaikka unissaan ja puolipökerryksissä. Ja kakut taitavat kuulua juuri siihen kategoriaan! Suosittelen kokeilemaan, reseptin löydät täältä, klik.


Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla