Tee itse suloiset yrttipurkit ja istuta ensimmiset taimet!

Aurinko on saanut taas puutarhakärpäsen vierailemaan ja kummasti sitä energiaa tuntuu löytyvän roppakaupalla enemmän! Kuisti on kylpenyt auringossa ja pihalta alkaa näkyä jo nurmikko. Kova into olisi jo päästä puutarhatöihin, kuopsuttamaan kukkapenkkejä. Yleensä tähän aikaa sitä innostuu "vähän liikaakin" ja niitä taimia tulee laitettua yli omien tarpeiden! Ikkunalaudat täyttyivät tänään mansikan, kurpitsan, paprikan, yrttien ja muutaman kukan taimista.

Muutaman yrttipurkin ja säilyketölkin kylkeen tein "etiketit" pienellä pensselillä maalaten. Kokeilin myös maalata vesipulloon sydänetiketti ja siinä se on pysynyt pesujen jälkeenkin.

Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. Toivotaan, että saadaan nauttia auringosta vielä loppuviikkokin ja taimet pääsevät hyvään kasvuun!

Kurkkaa myös kuvat ikkunakiikun valmistamiseen taimille täältä, klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla