Taas yksi juhla, johon sisältyy niin paljon odotuksia ja turhaa stressiä.

Onko koti kuurattu lattiasta kattoon? Herkut kypsymässä huomisia vieraita varten? Sauna puunattu, jotta sinne voi mennä tuoreiden koivuntuoksuisten vihtojen kanssa? Ei meillä ainakaan! Ja myönnän itsekin ottavani helposti juhlapyhistä ihan turhaa painetta, vaikka todellisuus kuitenkin on lopulta ihan toinen! 

Syreeninoksat on kuihtuneet maljakoihin, keskellä kaikkea pilkotaan raparperiä, ettei ne ehdi mennä vanhaksi. Takana ehkä muutama valvottu yö ja jalkapohjien alla hiekkalaatikolta kulkeutunutta hiekkaa?  Sekä vanhimmainen, joka sairastui juuri aaton kynnyksellä vesirokkoon kuumeineen. Aika ihmeellistä, että jaksaa olla silti välillä touhuissakin mukana. Ulkona mennään toppatakit päällä, villasukat jaloissa ja sateenvarjojen alla. Lopulta sitä kuitenkin huokaisee helpotuksesta, että onneksi kaikilla on vapaata ja saadaan olla yhdessä. 

Väristään sitten vaikka takan ja kynttilöiden äärellä, niin silti sitä Juhannusta juhlitaan huomenna! Ihan vaikka leffoja katsellen viltin alla. Tehdään niitä "helppoja" herkkuja, jotta ehditään viettää oikeasti aikaa toistemme kanssa. Kuten jälkkäriksi vaahtokarkkivartaita siirapin kanssa. Ja muita nopeita & herkullisia juhannusruokia näillä resepteillä- klik. Tätä Juhannusta en käytä turhaan stressaamiseen.

Huomenna ehditään hyvin kokata loput herkut yhdessä ystävien kanssa. Sekä hemmotella jalkoja ruusukylpysuolalla ja itsetehdyllä sokerikuorinnalla, klik. Ja nehän valmistaa myös nopeasti ja helposti kaapista löytyvillä aineilla.

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla