Puutarhan ensimmäinen herkku eli raparperi alkaa kypsyä monessa puutarhassa. Yleensä on tehty tätä maisemakahvilan raparperipiirakkaa, mutta tänä vuonna oli kokeiltava tätä uutta reseptiä. Raparperipiirakka kuuluu koko perheen suosikkeihin ja samalla kannattaa tehdä iso pellillinen. Yleensä se pellillinenkin katoaa varsin nopeasti parempiin suihin. 

Resepti tähän piirakkaa löytyi KK:n Puutarha -numerosta. Valkosuklaa ja mantelit tekevät piirakasta ihanan rapsakan. Happaman ja makean liitto tekee tästä erityisen hyvän. Katso resepti täältä. 

Tämä hieman parempi versio raparperipiirakasta sopii hyvin myös kevään juhliin ja vaniljakastike tai jäätelö kruunaa herkun! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla